Jobba hos oss


 

Vi söker en underhållstekniker till Eneryda.

Är du intresserad av att jobba på ett expansivt företag med ett starkt varumärke inom stålbranschen? Är du också strukturerad och har kunskaper om mekanik, automation och svetsning så är du kanske den vi söker.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter

Som reparatör och underhållstekniker hos oss får du en bred och viktig roll med många olika arbetsmoment inom vår verksamhet. Att serva, reparera, justera och underhålla maskiner kommer prägla din vardag. Du kommer även ha en roll i vårt förbättringsarbete där förebyggande underhåll, produktionsförbättringar och felsökningar kommer att vara en del i det dagliga arbetet. Det blir därför en tjänst med stor variation där förmågan att kunna hantera olika typer av projekt och arbetsuppgifter är av yttersta vikt.

Som person bör du vara tekniskt lagd med tidigare verkstadsvana. Att ha kunskaper inom mekanik, automation och svetsning tror vi är en lämplig bakgrund för att lyckas. Du bör uppskatta att ha olika projekt i gång samtidigt där din förmåga av att prioritera och lägga upp arbetet blir viktigt för att få verksamheten att flyta. Även om vissa jobb är återkommande så kommer det vara stor variation på arbetsuppgifterna vilket gör att du måste tycka om att arbeta med varierade arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stort fokus på dina personliga egenskaper när vi rekryterar till denna tjänst. Att vilja lära sig något nytt och att hela tiden bidra med en positiv inställning och engagemang ser vi som viktiga personliga egenskaper. Eftersom du kommer jobba med projekt och produkter där andra medarbetare har fått problem kommer det krävas att du har en god samarbetsförmåga och bra servicekänsla. Vi tror att liknande reparatörstjänster eller tjänster som kräver mekaniskt kunnande är en lämplig bakgrund för att komma in i dessa arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Vi erbjuder

Hos oss får du en utmanande roll inom ett företag med stark tillväxt och höga ambitioner, vi är ett expansivt företag med stabil ekonomi.
Det är vårt mål att vara en attraktiv och mångkulturell arbetsplats som präglas av arbetsglädje och mångfald. Att arbeta på Borox innebär att tillsammans driva organisationen framåt för att förenkla våra kunders vardag och att vara en föregångare inom hållbarhet.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt. Vi planerar att hålla intervjuer löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Tjänsten är förlagd till Borox i Eneryda, Kronobergs län. 

Varmt välkommen att maila in din ansökan bestående av CV och personligt brev till per-erik.nilsson@borox.com, senast 20 maj. Vår målsättning är att jobba med ansökningarna löpande. För mer information om tjänsten vänligen kontakta oss via telefon eller e-mail.

För mer information om tjänsten kontakta oss gärna:

Per-Erik Nilsson, Platschef

Per-Erik.Nilsson@borox.com, 070-567 38 78

Fackligt ombud: Klas-Erik Svensson, Unionen.

Klas-Erik.Svensson@borox.com, 076-677 20 77

Charlie Sveningborg, Underhållschef
  
charlie.sveningborg@borox.com, 076-6770885, 076-6770885  

    

 

Hos oss står service, närhet till kunder och arbetsglädje i fokus.

Vi sätter värde på och förstår vikten av ditt engagemang och kompetens.

Vill du bli en del av oss på Borox? 

Hör av dig!