Support

Här samlar vi alla bra tips och råd, så att du kan jobba så effektivt som möjligt.

 Enkel montering med Vägstål & Montageplatta

 


Genom att använda hela bladet och Borox Vägstål med optimal hårdhet, kan du förlänga livslängden på stålet och därmed även spara både tid och pengar.

Vägstål är ett universalt stål som kan användas för all plogning och hyvling. Vi på Borox har tagit till oss detta och anpassat stålet så att det ska kunna passa de mest förekommande maskiner och utrustningar på marknaden. 

För att förenkla monteringen och bytet av vägstål har vi även en monteringsplatta som bultas i hyvelbladet. Vägstålet fästes därefter fast med kil och kilbult - allt du behöver är en kraftig hammare. Se monteringsvideon till höger.

Behöver du mer information? Vill du veta vilka bultar, kilar och kilbultar som passar för just din montering?

Kontakta oss gärna, så berättar vi mer eller se vår webkatalog för mer information!
0:00 / 0:00Minska saltförbrukning & spill samtidigt

 


Isrivare BX500 är självvässande stål som hjälper dig att minska saltförbrukningen och förbättra halkbekämpningen. Stålen lämnar efter bearbetning en sträv yta med räfflor som håller kvar salt och sand på ett effektivt sätt. 

Med flera hål att välja mellan och samma hårdhet på hela stålet, tillsammans med en enkel montering med hjälp av montageplattan, kil och kilbult, kan du byta till nytt stål eller vända på stålet för att få så lite spill som möjligt. 

Dessa effektiva Isrivare finns även med en gummibeläggning för att arbeta tystare och skonsammare, samt ändbockade för att skydda plogbladets yttersida mot eventuellt slitage. 

Kontaka oss gärna, så berättar vi mer eller se vår webkatalog för mer information!0:00 / 0:00


 

Hålguide

hålguide